Preventief onderhoud aan mechanische aandrijvingen is bewezen problemen te voorkomen

Elke machine die gebruik maakt van een aandrijvingstechniek, kan een groot aantal problemen ondervinden. Deze problemen kunnen ontstaan doordat onderhoud niet tijdig wordt gepleegd of zelfs pas wanneer het al te laat is. Er is nu onderzoek naar gedaan en de uitkomst zegt eigenlijk alles: preventief onderhoud dat periodiek wordt uitgevoerd, voorkomt een hoop problemen en daarmee kan veel geld worden bespaard. Hetzelfde geldt voor preventief onderhoud aan een variateur en de plenaire tandwielkasten.

Werkzaamheden
Er zijn bedrijven in het leven geroepen die zich hebben gespecialiseerd in deze mechanische aandrijvingen en alle werkzaamheden die daarmee samenhangen: revisie, onderhoud, reparatie en natuurlijk advies. Deze bedrijven weten precies wat er gedaan dient te worden om te zorgen dat motoren blijven draaien en dat uw bedrijf niet stil komt te liggen. Ook is gebleken dat de kosten voor onderhoud bijna altijd lager zijn dan de kosten die gemoeid zijn met het laten repareren van defecten. Het loont dus de moeite om hierin te investeren.

ADS Benelux
In 2006 zijn er twee ondernemingen onder de noemer ADS Benelux opgericht.Wetende Kurvers ADS Benelux B.V. gevestigd in het zuiden van het land en Jonker ADS Benelux in het noorden. Onze onderneming heeft zich toegespitst op mechanische overbrengingen van diverse typen en merken.

Comments are closed.