Zonwerend raamfolie was de beste tip

Onze buren wonen al jarenlang naast ons. Zij hebben alleen een huis op het zuiden en dat hebben wij niet. Bij hen op zolder was altijd de slaapkamer van de jongste daar thuis. Daar was het in de winter altijd goed vertoeven maar in de zomer was daar eigenlijk niet uit te houden. Ze had alleen een klein raampje waar er frisse lucht uit kon komen. De zon scheen daar altijd vol op en mede daarom werd het daar zo warm. Gelukkig konden wij ze helpen, zonwerend raamfolie was de tip.

Toen we daar zonwerend raamfolie hebben op geplakt was het in de zomer veel beter uit te houden. Zo kon de jongste daar thuis ook goed vaan rust genieten en had je ze niet continue te maken de warmte die op haar kamer was. Nu kon ze gewoon rustig naar bed zonder dat ze bijna uit haar kamer werd gebrand. In de winter was het al goed vertoeven op haar slaapkamer.

Wilt u eens meer informatie opvragen over raamfolie? Wat dit allemaal voor u kunt gebruiken en wil gaan gebruiken. Het is namelijk super makkelijk en het is ook nog eens mooi. Daarnaast kan het ook de laatste beetjes toevoeging geven. Wij zijn in ieder geval helemaal enthausiast.

Comments are closed.