Zelf je kerstpakket samenstellen

Een nieuwe variant op het traditionele kerstpakket is daar: zelf je kerstpakket samenstellen. Uitsluitend voor werkgevers die hun personeel eens wat anders willen geven dan pannensets of producten uit grootmoe’s keuken. Zijn je werknemers bijvoorbeeld fan van wijn? Hebben ze het elke maandag over waar of wat ze allemaal gegeten hebben? Of is een op maat gemaakt Ritualspakket bij jou beter op z’n plek? Tegenwoordig is alles mogelijk.

Originele kerstpakketten

Originele kerstpakketten vind je bij Baartman Kerstpakketten. Bijvoorbeeld wijnpakketten of Rituals pakketten. Maar wat je ook kunt doen – ontzettend leuk om met een collega te doen – is naar onze showroom komen en alle producten met eigen ogen bekijken. Je kunt zelf producten toevoegen aan je kerstpakket. Vervolgens geef je aan wanneer de kerstpakketten bezorgd moeten worden en waar, zodat het gehele proces goed verloopt. Je hoeft verder niets meer te doen, alleen te genieten van de blije gezichten van je personeel. Want zeg nou zelf: wie wil dat nou niet, een origineel kerstpakket.

De showroom van Baartman Kerstpakketten

De showroom van Baartman Kerstpakketten vind je in het prachtige Borne, een plaatsje naast Hengelo (Overijssel). Je vind er meer dan 3.000 producten in verschillende categorieën, zodat je zeker weet dat je slaagt. Onze klanten geven ons gemiddeld een 9.0/10. Ben jij de volgende die ons beoordeeld na het feestdagenseizoen van 2015?

Comments are closed.