Zeef en druk belangrijk voor relatiegeschenken

Relatiegeschenken zijn een veel gebruikt middel door bedrijven om hun relaties voor langere tijd aan zich te binden. In de geschiedenis van de relatiegeschenken is men begonnen met het geven van flessen wijn of iets lekkers om te eten. Nu zeef- en druktechnieken echter zoveel goedkoper zijn geworden, is het aantrekkelijker om relatiegeschenken cadeau te doen waar een eigen boodschap of het eigen logo op staat. Door goedkope bedrukte relatiegeschenken te bestellen en uit te delen, blijft de bedrijfsnaam namelijk niet alleen hangen bij ontvangst van het cadeau, maar ook in het gebruik.

Soorten relatiegeschenken
Alleen bedrijven die werkelijk een verschil willen maken in hun dienstverlening, kiezen er doorgaans voor om luxe relatiegeschenken te bestellen. Veel andere, kleinere bedrijven zijn van mening dat het volstaat om af en toe een pen weg te geven of om bijvoorbeeld goedkope bedrukte tassen weg te geven. In alle gevallen lijkt het credo: hoe nuttiger het geschenk is voor de relatie, hoe beter het imago wordt voor het bedrijf.

Bedrijfsgegevens nodig?
De weggeefshop (onderdeel van zeef en druk B.V.) kan u helpen met uw persoonlijke wensen. Vul het contactformulier in om uw persoonlijke wensen kenbaar te maken. Ze streven er naar om berichten nog dezelfde werkdag te beantwoorden.

Comments are closed.