X-two fashion voor dames met een maatje meer

X-two fashion is een dames kleding zaak voor vrouwen met een maatje meer. De kleding die X-two aanbied is comfortabel, maar ook zeker modieus en stijlvol. X-two fashion is er voor vrouwen met die kleding zoeken van meet 44 tot en met maat 60. X-two staat voor kleurrijk en een eigen stijl.

Productie proces

X-two heeft het gehele productie proces, van ontwerp tot en met eindproduct, in eigen beheer. Doordat zij dit allemaal in eigen beheer uitvoeren kunnen ze altijd inspelen op de laatste mode trends en/of specifieke wensen van klanten. X-two fashion lanceert minimaal zes collecties per jaar. Dit zijn minimaal drie zomercollecties en drie wintercollecties. Doordat er zo veel collecties gelanceerd worden ieder jaar, zit er ook altijd kleding tussen die u leuk vindt.

Waar verkrijgbaar?

X-two fashion verkoopt haar kleding zowel in fysieke winkels als in een webshop. Door middel van retailers wordt de kleding in de fysieke winkels verkocht. Inmiddels is de collectie van X-two in diverse landen in Europa en Noord-Amerika te verkrijgen. Daarnaast zijn er ook diverse X-two Brand Stores waar u de kleding van X-two kunt kopen.

Bestellen in de webshop

Wanneer u besluit kleding te bestellen in de webshop van X-two fashion, kiest u voor veilig winkelen. X-two is namelijk in het bezit van het Thuiswinkel Waarborg certificaat. Dit betekend dat de betaling via een beveiligde verbinding verloopt, evenals het verstreken van uw persoonsgegevens. Daarnaast kunt u kiezen voor diverse veilige betalingsopties, zowel direct als achteraf. Betalingsmethodes die geaccepteerd worden zijn bijvoorbeeld PayPal, Ideal en Klarna. Wanneer u een bestelling doet van €25,- of meer dan wordt uw bestelling zelfs helemaal gratis thuis bezorgd. Daarnaast kunt u bij X-two fashion uw bestelling kosteloos retourneren en ruilen. Dus mocht het bestelde product niet naar wens zijn, dan kost het u niets om het desbetreffende product terug te sturen of om te ruilen voor iets anders.

Comments are closed.