WURPEL!; de uitvaartbloemist in regio Hoofddorp

Bloemen zeggen meer dan woorden. Vooral bij een uitvaart komen woorden vaak tekort en spreken bloemen meer dan duizend woorden. WURPEL! in de regio Hoofddorp is de uitvaartbloemist waar u met terecht kunt voor rouwwerken die met zorg zijn gemaakt.

Rouwwerken van nu

In deze tijd worden rouwwerken steeds persoonlijker. Bloemisten schenken meer aandacht aan de wensen van de rouwende. Zo worden vaak persoonlijke bezittingen in een rouwstuk verwerkt. Ook is het niet meer verplicht om een steriel, wit rouwstuk te maken. Het mag tegenwoordig bont en toch vrolijk zijn. De favoriete bloem voor een rouwwerk blijft met afstand de roos. Ook seizoensbloemen en landelijke bloemen zoals de orchidee worden veel gevraagd tegenwoordig.

Over WURPEL!

In begin jaren 80 ontstond het bedrijf als bloembinderij Fred Wurpel. Zij zijn vanaf het begin al gespecialiseerd in onder andere rouwwerken. In oktober 2010 is bloembinderij Fred Wurpel getransformeerd tot WURPEL!. Zij zijn toen namelijk het nieuwe pand betreden en gaan hedendaags met de nieuwe, moderne naam verder door het leven. WURPEL! is veel meer dan een bloembinderij. Zij geven bijvoorbeeld ook workshops en hebben een webshop waar bloemenstukken kunnen worden besteld. Alles wordt met de hand en met zorg gemaakt. Ze besteden vooral veel aandacht aan rouwwerken. Het is namelijk de laatste eer aan uw dierbare of geliefde, vinden zij. De professionele bloembinders van de uitvaartbloemist in Hoofddorp maken een mooie creatie van bloemen en uw wensen.

Rouwwerken in Hoofddorp

De uitvaartbloemist WURPEL! zorgt ervoor dat alles tot in de puntjes is geregeld. Zij maken gebruik van de beste materialen en de mooiste bloemen. Ook zorgen zij ervoor dat het rouwwerk op de goede tijd op de juiste plaats wordt bezorgd. U kunt zelf al dat geregel er natuurlijk niet bijhebben. Daarom ontzorgen de medewerkers van WURPEL! u graag.

Comments are closed.