Woningrenovatie: een dakkapel?

Ben je van plan om in de toekomst je woning te verkopen of ben je op zoek naar meer ruimte in huis? Dan is het plaatsen van een dakkapel een goede oplossing. Niet alleen zorg je dat je schuine dak meer ruimte oplevert, ook verhoog je de waarde van de woning vanwege de nieuwe dakkapel en daarnaast door het plussen van het aantal vierkante meters oppervlakte. Ook kan een donkere ruimte zoals een zolder opeens een hele andere indruk achterlaten wanneer er veel meer licht binnenkomt. Zo kan een donkere zolder ook opeens functioneren als kinder- (of volwassenen)slaapkamer.

Hoe vind ik een goede dakkapelleverancier?

Het vinden van een goede leverancier en monteur voor je dakkapel kan op verschillende manieren, bijvoorbeeld via mond-tot-mondreclame. Mond-tot-mondreclame is een geschikt middel want je kunt bijvoorbeeld bij de buren zien wat de leverancier heeft gedaan, hoe zijn werkwijze was en hoe hij over het algemeen bevallen is. Een complete (maar subjectieve) indruk. Ook kun je op zoek gaan via Google, bijvoorbeeld door zoektermen te gebruiken als ‘dakkapel plaatsen kosten’ of ‘dakkapel prijzen’. Google geeft je zoekresultaten waaruit jij een keuze kunt maken.

Online offertes aanvragen voor dakkapellen

Een andere mogelijkheid is het aanvragen van offertes via een offertewebsite. Je vult je wensen in in het formulier, je formulier wordt naar leveranciers gestuurd die in jouw regio werken en zij nemen binnen 2 dagen contact met je op via mail of telefoon (naar jouw voorkeur). Een van de websites die op deze manier werkt is DakkapellenOfferte.nl. Voor jou kosteloos en vrijblijvend, je zit nergens aan vast en bent vooral een hoop informatie rijker. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden en kosten voor jouw nieuwe dakkapel? Kijk dan op www.dakkapellenofferte.nl en vraag direct jouw offertes aan.

Comments are closed.