Werkzaamheden van een assistent controller

Afgelopen jaar ben ik afgestudeerd als finance professional en ik probeerde zo snel mogelijk als assistent controller aan de slag te gaan. Echter was het niet gemakkelijk op een vacature te vinden, en heb ik lang stil gezeten. Echter vind ik stil zitten helemaal niets, gezien het feit dat ik mijzelf graag door ontwikkel. Om deze reden heb ik uiteindelijk contact opgenomen met de Brooklyn Finance die voor mij een vacature klaar hadden liggen. Op deze manier zou ik mijzelf blijven ontwikkelen!

Wat is een assistent controller?

Vele mensen weten niet wat je als assistent controller allemaal doet voor jouw beroep. Eigenlijk is het heel simpel, en kun je de Engelse term gemakkelijk naar het Nederlands vertalen. Een controller is de verantwoordelijke voor het proces van planning en de controle binnen een bepaalde organisatie. De controller ziet als onderzoeker van de bedrijfseconomische sector op de efficiëntie en effectiviteit van de ondernomen activiteiten. Bovendien geef je als controller ook regelmatig advies aan de leiding van het bedrijf. Je bent dus veelvuldig bezig met het controleren en onderzoeken van processen.

Wil jij meer informatie verschaffen over dit onderwerp, of ben je op zoek naar een openstaande vacature als assistent controller. Bekijk dan de vacature assistent controller op de website van Brooklyn Finance!

Comments are closed.