Werken met veegmachines

In het bedrijfsleven zijn er zoveel dingen waar je je druk om moet maken. Het laatste waar je zin in hebt zijn de schoonmaakwerkzaamheden. Vooral op het grotere werk, zoals de hele vloer vegen, zit je niet te wachten. Niet alleen is het veel werk met een bezem en stoffer en blik, maar ook zijn dit soort werkzaamheden vaak niet goed voor je rug. Om al deze problemen weg te nemen en toch je vloer schoon te vegen, kun je een veegmachine gebruiken. Met een veegmachine veeg je zonder te bukken alles van de vloer. Het is een efficiënte en ergonomisch alternatief voor vegen met een bezem. Je komt namelijk gemakkelijk in hoekjes en over randen met een veegmachine.

Soorten veegmachines

De veegmachines van Haaga zijn het meest bekend. Het is een slimme en efficiënte manier om vuil op te vegen. Zelfs het ‘groter vuil’, zoals blikjes of frietbakjes, kan je ermee opnemen. Haaga heeft de volgende type veegmachines:

  • Veegmachine Haaga 135
  • Veegmachine Haaga 255
  • Veegmachine Haaga 475
  • Veegmachine Haaga 477
  • Veegmachine Haaga 497
  • Veegmachine Haaga 677
  • Veegmachine Haaga 697

De veegmachines zijn niet groot en dus makkelijk te gebruiken en op te bergen. Ze kunnen vergeleken worden met de grote van een grasmaaier.

Veegmachines kopen

Veegmachines zijn niet te verkrijgen in de normale winkels. Veegmachines worden namelijk vooral in het bedrijfsleven gebruikt. U kunt er ook voor kiezen een veegmachine op internet aan te schaffen. In de webshop van Innovi B.V. kunt u bijvoorbeeld terecht voor de handige veegmachines van Haaga. De veegmachines zijn niet duur in vergelijking met wat het u oplevert. Het is een investering die voor veel bedrijven tijd oplevert. Let bij het aanschaffen van een veegmachine op de veegbreedte en oppervlakteprestatie voor de beste kwaliteit.

Comments are closed.