Wat maakt Manstore ondergoed spannend?

Als er een ding is dat ik heb gemerkt over de vele mensen, dan is het dat ik persoonlijk niet snel geïntimideerd wordt tot ondergoed. Veel mannen laten het lijken alsof het hun weinig kan schelen over wat ze dragen. Ik ben me ervan bewust dat de gemiddelde man niet weet hoe je een sweater vest koppelt aan een gelijkspelt en zelfs ik heb mijn grenzen als het gaat om hoeveel tijd een man zou moeten doorbrengen voor een spiegel, maar er moet tenminste een deel van hun outfit zijn dat klassiek, vleiend, en nog steeds volkomen mannelijk is.

Dat is wel hun Manstore ondergoed.

 

Het is een bekend feit dat de meerderheid van de Europese mannen liever slips of die schattige kleine David Beckham – achtige romp dingen dragen, en zelfs binnen die grote paraplu van strakke ondergoed bestaat een scala aan stijlen . Maar ongeacht welk merk, kleur of snijd ze kiezen, een ding is zeker: Het zal veel aantrekkelijker zijn dan de bokser .

 

Vrouwen hun ondergoed wordt verondersteld te verrekenen lichaamsdelen mooier te presenteren. Ondergoed, zowel T-shirts en ondergoed voor mannen, hoort de harige en zwetende delen van het lichaam tegen te verbergen.

Een vrouw zou het leuk vinden als je haar ondergoed opmerk, maar ze mogen die van een man alleen toevallig opmerken, en het moet haar vertrouwen geven dat je een zelfstandige man bent die weet hoe je een wasmachine gebruikt en, als de tijd komt, een vuilnisbak.

Draag als man liever boxers of slips. Boxers zijn iets meer passend op uw gemiddelde man die niet een 6-pack heeft, maar als slips comfortabeler zijn, dan is dat ook prima . Mocht je gaan om de soort met de tailleband dat zoiets Boss of Diesel zegt, zorg ervoor dat je spieren niet zeggen werknemer of unleaded.

 

Laat de witte omtrek van je hemd onder je overhemd helemaal niet te zien komen. Je ziet eruit als dat achtste klas wiskunde leraar die de sectie sport de hele dag te lezen achter zijn bureau.

 

Maar wat maakt mannen ondergoed nou zo spannend voor de vrouwen van vandaag?

Het is namelijk de dodelijke combinatie van een gespierd lichaam en een goed zittende boxer op een man. De zogenoemde ‘V’ lijn die bij een gespierd lichaam bij de heupen te bezichtigen zijn. Dit alles is de ideale hormonen wekker bij iedere vrouw!

Comments are closed.