Wat kunt u met een led wall?

Een led wall is een ideale oplossing als u iets op een groot scherm wilt laten zien bij een evenement of bijeenkomst. Vanaf vier meter afstand hebben de bezoekers een perfect beeld van de getoonde media en kunt u uw boodschap helder en duidelijk overbrengen. Een led wall is er in veel verschillende soorten en maten, geschikt voor elke gelegenheid. Het scherm kan zelfs buiten worden geplaatst door de hoge kwaliteit en de weersbestendigheid van het scherm. De beweging van het scherm, in combinatie met het getoonde licht zorgt ervoor dat de boodschap perfect opvalt.

Een aantal voorbeelden waarvoor u een led wall zou kunnen gebruiken zijn:

  • Het gebruiken van een led wall voor een evenement
  • Het tonen van video’s en foto’s op het scherm
  • Het visueel versterken van een optreden van een artiest, door de unieke combinatie van beweging en licht op de achtergrond.
  • Het uitzenden van live-camerabeelden op het grote scherm, van bijvoorbeeld het evenement zelf of eerder gemaakte opnames.

Organiseert u binnenkort zelf een feest of evenement en bent u geïnteresseerd in het huren van een led wall? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken, of bel ons voor meer informatie. Ook op onze website staat al veel informatie waar u verder mee kunt.

Comments are closed.