Wat Is Een Goeie Vochtinbrengende Creme?

Een vochtinbrengende creme wordt plots noodzakelijk als onze huid gespannen en strak gaat aanvoelen. Als kind heb je vanzelfsprekend geen extra vocht nodig, een vochtinbrengende creme is aan  te raden vanaf de leeftijd van 20 jaar. En dit geld eigenlijk voor iedereen, iedere huid heeft noodzaak aan extra vochtinbreng. Ja, ook indien je een zéér vette huid hebt is het noodzakelijk om deze te gaan hydrateren.

Een goeie vochtinbrengende creme zit in eerste instantie boordevol natuurlijke werkzame bestanddelen. Deze brengen u werkelijk de meest langdurige oplossingen, maar ook de allerbeste resultaten. Belangrijk is dat een vochtinbrengende creme niet alleen het vocht in uw huid vasthoudt, maar ook meer vocht aanmaakt. Want minder vocht betekent een drogere huid, en een drogere huid betekent een sneller ouder wordende huid.

 

Vochtinbrengende creme, de voordelen.

 

  • Men zegt dat de mens nood heeft aan de inname van 2 liter water per dag om het lichaam te ontgiften en te reinigen. Wel, slechts een minimale hoeveelheid van die 2 liter wordt door de huid opgenomen. Dus is het noodzakelijk om de huid nog extra te gaan bevochtigen. Dit gebeurt dus door de huid rechtstreeks vocht te laten opnemen door de poriën, door middel van een goeie vochtinbrengende creme dus. Onthou dat ons lichaam voor 70% uit water bestaat. Het is het allerbelangrijkste ingrediënt waar onze huid en lichaam nood aan heeft. Een vochtinbrengende creme is ons  natuurlijk afweersysteem tegen alle schadelijke invloeden, zoals de zon, vervuiling, koude.

 

  • Een goed gehydrateerde huid is ook een sterkere huid, omdat de barrièrefunctie van de huid wordt hersteld, voordelen zijn dat de kans op een huidinfectie beperkter wordt, onnatuurlijke kleur(roodheid) vermindert en eventuele jeuk met neiging tot krabben vermindert.

 

Een vochtinbrengende creme is niet enkel aan te raden voor het gezicht, maar voor uw ganse lichaam. Indien u hiermee nog niet bent gestart, doe dit dan, het is onontbeerlijk voor een goeie en blijvende gezondheid van uw huid.

Comments are closed.