Waarom bloemen bestellen online?

Nederland is een land wat een voorloper is op het gebied van internet vergeleken met andere Europese landen. Meer dan 90% van de Nederlandse huishoudens heeft een internetverbinding.
Online winkelen, kan 24 uur per dag, je bent niet gebonden aan de openingstijden van winkels wat voor mensen die werken soms best lastig is.

Een aantal redenen waarom mensen online bloemen bestellen:

– Online shoppen is voor veel mensen gemakkelijk. Met internet kun je heel veel bloemen vinden.
– Het internet is 24 uur per dag te bereiken. Mensen kunnen wanneer het uitkomt op het internet gaan en op zoek gaan naar producten.
– Vergeleken met winkels hebben webwinkels geen kosten als een duur pand en nog andere bijkomende kosten. Ze kunnen daardoor goedkoper producten aanbieden.
– Veel producten worden door verschillende aanbieders aangeboden. Het internet geeft je alle informatie die je wilt. Het vergelijken van prijzen is ook heel gemakkelijk.
– In winkels kan het wel voorkomen dat een winkel een beperkt aanbod heeft van bepaalde producten. Online is het aanbod groot en kun je snel zien of een product aanwezig is.
– Eén van de belangrijkste redenen waarom mensen ook online gaan kijken is dat ze kunnen zien wat de ervaringen zijn met een product maar ook met een winkel.

Redenen om niet online te kopen

– Mensen hebben weinig ervaring met online bloemen bestellen en weten niet hoe je moet bestellen
– Onveiligheid van betalen zorgt ervoor dat mensen liever in een winkel iets kopen dan online
– Ook bestaat er onzekerheid over het leveren van producten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *