Waar moet je opletten bij container verhuur?

Als je in de buurt van Enschede, Almelo of Twente woont, ben je bij veel bedrijven ind eze regio aan het juiste adres voor al je afval. Of het nu gaat om bedrijfsafval, een verbouwing van je tuin of een grondige opruiming van je huis; bij container huren Borne vind je elke gewenste container, voor elk soort afval. De containers komen in vele soorten en maten en je geeft zelf aan hoe lang je deze wilt huren.

Soort afval
Om het afval gescheiden te houden moet je aangeven om wat voor soort afval het gaat; niet alles kan zo maar bij elkaar in een en dezelfde container. Op de website van de meeste aanbieders kun je precies aangeven welk soort afval het betreft, maar we maken hier een eerste onderscheid:

  • bouw- en sloopafval
  • steen afval
  • groen afval
  • zandafval

Bouw en sloop
Bouw- en sloopafval ontstaat wanneer je gaat verbouwen of slopen en bestaat vaak uit meerdere soorten afval: steen en beton, ijzer en metaal, hout, vloerbedekkingen en kunststof.

Steen
Bij de meeste bedrijven kun je ook een container alleen voor steen afval huren, dus anders dan bij de puincontainer als hierboven mag hier geen ander afval bij. Denk bij steen afval onder meer aan binnen- en buitentegels, dakpannen en natuursteen.

Groen afval
Groen afval spreekt voor zich: tuinafval, snoeiafval, struiken en takken.

Zand
Je kunt ook kiezen voor een container voor grond, tuinaarde, zand en graszoden. Kortom, voor elk soort afval kun je bij een verhuurbedrijf voor containers terecht!

 

Bekijk eens: http://oldekalter-hgl.nl/containerverhuur-borne

Comments are closed.