Voor onze dochter een pannenset kopen

Onlangs is onze oudste dochter in Utrecht gaan studeren aan de universiteit en heeft zij dan ook besloten om op kamers te gaan. Gelukkig voor haarzelf vond zij vrij snel een kamer in een leuk meidenhuis waar zij kon gaan wonen, een vriendin haar vond een kamer in hetzelfde huis en zo zijn er twee Brabantse meiden in Utrecht erbij. Toen zij vertelde uit huis te willen gaan, hebben mijn man en ik besloten dat wij haar wat dingen voor haar uitset zouden geven, zodat zij niet alles zelf hoefde te kopen op het moment dat zij daadwerkelijk een kamer had gevonden. Om die reden hebben wij besloten voor haar een pannenset kopen, wat mooi uitkwam. Binnen een maand vond zij deze kamer en kwam die pannenset al van pas!

Online gezocht

Wij hebben op het internet gezocht naar een goedkoop adresje voor kwalitatief goede pannen, wij wilden niet dat binnen een maand of twee bleek dat wij onze dochter slechte pannen gaven die het niet deden. Bij Gloudemans Koken en Kado vonden wij een prima set voor een mooie prijs die wij onze dochter gaven. Blij dat zij daarmee was, ongelooflijk!

Een eigen set

Toen onze pannenset kapot ging, hebben wij besloten dezelfde set te bestellen als diegene die wij onze dochter gaven. Daarnaast zagen wij een snelkookpan aanbieding die ik eigenlijk wil, maar dat weet mijn man nog net. Dat komt vast wel goed, ik ben bijna jarig en die staat hoog op mijn verlanglijst!

Comments are closed.