Voor iedere kamer een blankhout meubel

Een interieur is iets heel persoonlijks. Sommige mensen houden heel erg van een oud eiken interieur, andere mensen vinden een lichte en landelijke inrichting helemaal bij hun huis en persoonlijkheid passen. Welke stijl heb jij?

Het maakt niet uit welke stijl je hebt, de afwerking van een meubel kan namelijk heel veel invloed hebben op de uitstraling ervan. Zo kun je een blankhouten meubel namelijk een hele robuuste uitstraling geven door hem onbehandeld te laten of zelfs met een was of olie een lichte kleur te geven. Daarmee zie je nog de blankhouten oorsprong en krijg je een natuurlijke uitstraling. Maar geef je datzelfde meubel net even een andere kleur verf, bijvoorbeeld effen wit, dan kun je weer een heel modern meubel in huis halen. Voeg daar nog een bijzondere deurknop of tafelpoot aan toe en je hebt een heel gepersonaliseerd blankhout meubelstuk.

Jouw blankhout meubel met verschillende afwerkingen

En zo kun je dus ook verschillende kamers een verschillende stijl meegeven. Wil je in je eetkamer een echte gezellige landelijke stijl creëren? Dan is zijn blankhouten meubels die afgewerkt zijn met een whitewash heel geschikt.

Maar niet alleen een eettafel kun je mooi personaliseren. Wat denk je bijvoorbeeld van een stoer jongensbed? Er zijn tegenwoordig veel blankhouten hoogslapers te vinden, zelfs in de vorm van een echte hut. Geef deze hoogslaper een stoere kleur en jouw zoon kan zich daarmee wanen alsof hij een echte zeerover of piraat is. Heb je een dochter? Dan zijn deze blankhouten meubels ook in het roze af te werken en krijgt jouw dochter een echte prinsessenhut.

Op dezelfde website kun je ook complete babykamers vinden. Een ledikant, commode of een complete set. Zo zie je maar weer dat er voor iedere kamer in het huis een mooi meubelstuk te vinden is. En het grote voordeel van een blankhouten meubel is dat je het helemaal zelf de afwerking kan geven die jij wenst. Of je laat het natuurlijk Blankhout Meubelhal doen, zodat je helemaal niets meer zelf hoeft te regelen.

Comments are closed.