Voor elke klus een geschikte aanhanger vinden

Heb je maar nu en dan een aanhangwagen nodig? Wel, huur er dan ééntje. Bovendien hoef je geen ruimte te hebben om hem te stallen, want als je klus geklaard is, dan breng je hem weer terug naar het verhuurbedrijf. Beslis niet te snel wat betreft het type aanhangwagen, want er zijn diverse soorten voor handen. Denk dus eerst goed na wat je precies moet doen en dan kan je een beslissing nemen.

Zo heb je bijvoorbeeld autotransporters. Nogal logisch natuurlijk, die gebruik je om een auto te vervoeren. Deze versie is uitgerust met oprijbalken. Dat maakt het bijvoorbeel gemakkelijk om een zitmaaier te vervoeren. Of een kleine traktor.

Ben je aan het verbouwen en moet je veel zand en cement vervoeren, kies dan voor een bakwagen. De specifieke bakvorm zorgt ervoor dat dit type een geweldige hulp is bij renovatieklussen.

Een verhuizing gepland? Kijk dan uit naar een gesloten aanhanger. Bij dit type kan je een zeil over de aanhangwagen hangen. Dat beschermt je huisgerief tegen regen en wind.

Het beste wat je kan doen als je niet zeker bent welke aanhangwagen je wilt huren, is het gewoon vragen bij enkele verhuurbedrijven van aanhangers in de buurt. Kijk ook op verhuur-aanhangwagens.be dan heb je alvast een goede referentie.

Comments are closed.