Volvo S60 D2 Momentum kopen met 1.830,00 euro korting

De nieuwe Volvo Momentum heeft 5 sterren gekregen voor het comfort en betrouwbaarheid, 4 sterren voor prestaties en voor de kosten  en 4.5 sterren in de overall waardering. In het kort betekend het dat de nieuwe Volvo Momentum een hele goede kwaliteit/prijs verhouding heeft in de auto wereld.

Wat veel bestuurders opvalt in deze nieuwe auto is de rust tijdens het rijden, u merkt niet aan de auto dat u hard rijdt dankzij de comfort en stilheid. het gemiddelde ligt op 1 op 17 met de Volvo S60 Momentum, u zult dus zuinig rijden met deze vernieuwde uitvoering. Deze auto kopen zal uw portemonnee en plezier doen als het om brandstof verbruik gaat.

De nieuwe Volvo S60 kopen is een slimme investering

Deze nieuwe auto kopen is een slimme investering zowel voor particulier gebruik als voor zakelijk gebruik. De auto bewijst zijn kracht en souplesse na vele kilometers nog steeds en zal u niet zomaar aan de kant van weg in de steek laten.  Deze diesel auto is voorzien van allerlei leuke extra’s zoals 6 airbags, airconditioning, Climate/Cruise control, elektrische spiegels, in hoogte verstelbare stuur en bestuurderstoel, audio en stuurbekrachtiging. Dit is een unieke deal: de nieuwe Volvo s60 D2 staat momenteel te koop op de nieuwe auto kopen site 1DayCar.com met 1.830 euro korting! De prijs is ook nog eens inclusief metallic lak, voor een moderne, stoere uitstraling.

De nieuwe volvo S60 D2 kopen met korting

Wilt u gebruik maken van deze unieke aanbieding? Meld u dan snel aan op 1DayCar.com om deze auto met 6% korting te verkrijgen. Laat vooral uw huidige auto niet uw beslissing beïnvloeden, daar wordt ook voor gezorgd. U kunt kosteloos, in 3 eenvoudige stappen uw gebruikte auto verkopen op de auto verkoop site ikwilvanmijnautoaf.nl registreren, dan zult u binnen 48 uur ontvangen. Bij de sleuteloverdracht wordt u contant uitbetaald door de betreffende auto inkoop bedrijf die de transactie zal afronden. U oude MPV verkopen en overgaan op een nieuwe auto is nog nooit zo eenvoudig en voordelig geweest.

 

Comments are closed.