Victa QlikView Solutions ontwikkelt Management dashboards op Loket.nl.

Loket.nl is de enige salaris- en personeelsadministratie applicatie die volledig webbased is. Enkel een internetaansluiting is dus vereist. Loket.nl is met name bedoeld voor accountants- en administratiekantoren. Het is een uitstekend pakket om MKB klanten uitstekend van dienst te kunnen zijn.

Victa QlikView Solutions timmert in Nederland, vanuit haar vestiging te Hengelo, al jaren aan de weg en heeft bij leverancier QlikTech inmiddels de Elite status gekregen vanwege haar grote staat van dienst. Ruim 250 tevreden klanten maken inmiddels gebruik van de dienstverlening van Victa QlikView Solutions. Naast de levering van software en licenties levert Victa ook business consultancy en projectmanagement op het gebied van QlikView en dashboarding.

Met de eenvoudige rapportagetool QlikView is uw informatie vanuit iedere gewenste invalshoek te benaderen zonder specifieke ICT kennis. Eenvoudig klikken en kijken! U kunt eindeloos doorzoomen op alle gegevens en ziet niet alleen het antwoord op uw vraag, maar ook alle andere informatie die relevant is. QlikView biedt u een analyse van het natuurlijke proces van uw bedrijfsomgeving. Met QlikView kunt u vanuit iedere databron en omgeving uw data bundelen. U kunt dus eenduidig sturing geven aan uw organisatie.

Beide partijen hebben de handen ineen geslagen en gezamenlijk het werkgeversdashboard ontwikkeld in QlikView. Het Loket.nl werkgeversdashboard van Victa QlikView Solutions is plug & play te installeren op uw eigen data en wordt aangeboden in een zeer aantrekkelijke combi package (software + model).
Binnen de applicatie is een aantal tabbladen gemaakt met daarin de onderdelen die u t.b.v. het betreffende proces uitgelicht wilt hebben: Dit betekent een snelle schakeling tussen alle data binnen uw managementrapportages.

Enkele highlights:

  • Organisatiekenmerken
  • Beloning (salaris)
  • Bezetting
  • Mobiliteit
  • Looncomponenten analyse
  • Leasegegevens (fiscaal)
  • Status loonaangifte / verloning

Bent u geïnteresseerd in Qlikview? Neem dan contact op met Victa: 074-2915208 of verkoop@victa.nl.

Comments are closed.