Vergaderen op een bijzondere locatie

Bent u op zoek naar een leuke en bijzondere locatie om een vergadering te houden? Dan bent u bij Rederij Celjo aan het juiste adres. Hier kunt u terecht om te vergaderen op het water. Dit maakt u natuurlijk niet elke dag mee en het is dan ook erg leuk om hier een keer een vergadering te houden. Als u ervoor kiest om een vergadering op het water te houden bent u er zeker van dat het een dag wordt die niet snel zal worden vergeten. 

Mogelijkheden

Bij Rederij Celjo kunt u kiezen uit diverse arrangementen. Zo kunt u hier bijvoorbeeld terecht voor een speciaal arrangement speciaal voor het vergaderen. Hierbij zit onder andere een lunchbuffet. Naast dat u hier terecht kunt voor een vergadering is het ook mogelijk om een feest te geven op deze locatie. Hierbij kunt u onder andere denken aan een trouwerij. Ook hierbij heeft u keuze uit diverse arrangementen.

Benieuwd?

Bent u benieuwd en zou u graag meer te weten willen komen over de mogelijkheden voor een feest, vergadering of andere activiteit bij Rederij Celjo? Neem dan een keer een kijkje op de website. Hier kunt u op uw gemak bekijken wat Rederij Celjo voor u zou kunnen betekenen!

 

 

 

Comments are closed.