Velux dakraam

Met een velux dakraam creëer je meer licht in huis. Vooral op zolders kunnen dakramen een aangename toevoeging zijn. Zolders zijn vaak donker en dankzij een dakraam wordt de ruimte weer licht en daardoor bruikbaarder. Naast daglicht zorgt een dakraam ook voor ventilatie, uitzicht en meer wooncomfort. Velux heeft diverse soorten dakramen in het assortiment, zodat er altijd een geschikt exemplaar beschikbaar is.

Eenvoudige montage

De velux dakramen zijn eenvoudig te monteren dankzij het velux pick&click systeem. Er zijn zelfs diverse montagefilmpjes gemaakt die stap-voor-stap laten zien hoe de producten gemonteerd kunnen worden. Monteren is heel eenvoudig, want de dakramen zijn standaard voorzien van speciale montageblokjes en past het altijd perfect. Daarnaast zijn er ook diverse montagehandleidingen te downloaden.

Dakraamdecoratie

Velux biedt ook diverse raamdecoratieproducten aan, zoals rolluiken, buitenzonweringen en een droomcollectie. De droomcollectie is uniek, het is een combinatie van Disney en Velux. Zo vind je in de droomcollectie onder meer verduisteringsgordijnen met een design van Bambi, Mickey Mouse, Planes, Winnie de Pooh en diverse Disney prinsessen. Ideaal voor op de kinderkamer dus.

Bestel online

De velux dakramen en bijbehorende producten, zoals dakraamdecoraties kun je eenvoudig online bestellen. Je kiest zelf de specificaties die je wenst en de totaalprijs wordt direct getoond, zowel op basis van laten monteren als het zelf doen. Zo weet je precies waar je aan toe bent.

Met een velux dakraam haal je het daglicht weer naar binnen, en er is natuurlijk geen beter licht dan daglicht. Je kunt eindeloos combineren met soorten en aantal dakramen om zo het gewenste resultaat te behalen. Bekijk het uitgebreide aanbod en bestel gemakkelijk online.

Comments are closed.