Veilig spelen met goed speelgoed

Tegenwoordig is een groot deel van het speelgoed van plastic, gemaakt in grote fabrieken. Het is allemaal gericht op het snelle consumeren, kinderen zijn speelgoed snel weer zat. Het lijkt erop dat Ciscoshop.be dit oppakt en een tegenbeweging inzet. Ciscoshop is een echt familiebedrijf. Zij verkopen houten speelgoed wat met liefde en zorg voor de kinderen is samengesteld. Al het speelgoed is van hout en dus van mooie kwaliteit. Zonder scherpe hoekjes, dus kinderen kunnen er veilig mee spelen.

Speelgoed wat jaren mee gaat

Herinner je nog de ingewikkelde knikkerbanen waarmee je vroeger urenlang kon spelen? Sommige speeltjes die gaan gewoon jaren mee. Het voor kinderen blijft leuk en interessant. En omdat het speelgoed van hout is gemaakt blijft de kwaliteit mooi. Speelgoed om te bewaren, want na jaren zullen uw kinderen het zich nog herinneren.

Het ruime assortiment aan houten speelgoed

Bent u benieuwd naar het assortiment? Het bestaat uit hobbelpaarden, maar ook puzzels en  buitenspellen  en nog veel meer! Ook een houten loopfiets is leuk voor uw kinderen! Voor ieder kind wat wils!  En voor zowel jong als oud. Laat je kinderen genieten van het speelgoed. En geef ze iets waar ze de hele zomer zoet mee zijn!

 

Comments are closed.