Veilig en verantwoord bij Schiphol parkeren

Er zijn rond Schiphol veel aanbieders als het om lang en kort parkeren gaat. Je kunt kiezen voor Valet Parking, maar er zijn ook parkeerplaatsen waar je zelf naar toe kunt gaan. Er bestaat dan ook het verschil tussen een beveiligde parkeerplaats en een onbeveiligde parkeerplaats.

Valet Parking Schiphol

Veel mensen kiezen tegenwoordig voor Valet Parking. Valet Parking is erg handig. Je hoeft geen apart vervoer te regelen en geen vriend, familie of kennissen lastig te vallen als je ’s nachts op Schiphol moet worden gebracht. Veel mensen brengen je wellicht zonder zeuren naar Schiphol, maar misschien wil je hen het liefst niet lastig vallen. Door voor Valet Parking te kiezen kun je rechtstreeks naar het vliegveld rijden en daar je auto laten ophalen door een bedrijf dat Valet Parking aanbiedt. Kies natuurlijk wel een betrouwbaar bedrijf waar jij je auto veilig kwijt kunt.

Vooraf wordt als je gaat parkeren op Schiphol bij een Valet Parking bedrijf eerst de eventuele schade aan je auto opgenomen. Zo kunnen daar later gen misverstanden over ontstaan. Hetzelfde geldt voor de kilometerstand. Wanneer je aan het inchecken bent wordt de auto naar een parkeerplaats in de buurt van Schiphol gereden waar deze gedurende jouw reis wordt bewaakt.

De auto’s kunnen ook ergens onbewaakt worden achtergelaten en dan betaal je wat minder geld, maar kies liever voor zekerheid. Je wilt natuurlijk niet dat je auto waar wordt toegetakeld en je bij terugkomst je direct zorgen moet maken om je auto. Na bijvoorbeeld een verdiende vakantie heb je daar geen boodschap aan.

Vergelijken voor een voordelige plek

Als je zo min mogelijk voor het parkeren bij Schiphol betalen wilt doe je er goed aan om dit te vergelijken. Dit kan gemakkelijk op de website van Schiphol parkeren vergelijken. Hier zie je in een oog opslag waar jij het voordeligst uit bent.

Comments are closed.