Van Der Linden heeft een nieuwe auto in het assortiment

Er komen steeds nieuwe auto’s op de markt die zeker de moeite waard zijn. Zo ook de nieuwe Hyundai i20. Van Der Linden Groep verkoopt sinds kort deze nieuwste versie. Er zijn vele onderdelen verandert ten opzichte van de oude Hyundai i20 op het gebied van gebruiksgemak, ruimte en design. De auto is verkrijgbaar bij verschillende autoverkopers waaronder Van Der Linden Groep in Zoetermeer en Waddinxveen.

Het design van de nieuwe Hyundai i20
De verkoopcijfers van de originele Hyundai i20 vielen wat tegen in Nederland en Europa. De fabrikant uit Zuid-Korea heeft het nieuwe model dan ook aangepast aan de normen die hier voor auto’s gelden. Het gehele proces van ontwerp tot bouw heeft in Europa plaatsgevonden en dat is te zien. Het design is helemaal van nu. Het is strak en modern en in trendy kleuren leverbaar.

De doorgevoerde vernieuwingen
Van Der Linden Groep heeft deze auto in het assortiment opgenomen vanwege het design, extra ruimte en mogelijkheden die deze biedt. De langere wielbasis maakt de lengte van de wagen 1 cm langer dan die van de volkswagen polo. Dit zorgt voor meer ruimte voor bagage en benen. Daarbij is de nieuwe versie voorzien van LED verlichting en achteruitcamera wat voor beter zicht zorgt op de weg en bij het achteruit inparkeren. Hoogstwaarschijnlijk is het mogelijk om de nieuwe versie te voorzien van een panoramisch zonnedak.

Comments are closed.