Uw website of merk onder de aandacht met een foto!

In deze dagen waarin er op het internet een hevige concurrentiestrijd woedt om de bezoeker, of het nu via adverteren of via zoekresultaten is, wordt het steeds lastiger uw potentiële klant naar uw website te krijgen. Toch is uw website als visitekaartje of online shop essentieel voor het voorbestaan van ieder bedrijf. Als toevoeging op uw online campagnes, is een actie met fotomarketing een hele leuke manier om extra traffic naar uw website te genereren.

Fotomarketing is te vergelijken met de foto’s die u vroeger vast wel eens in het pretpark of in de dierentuin hebt gekocht, maar dan gratis. Mensen zijn dol op gepersonaliseerde kleinigheidjes, zoals een gratis foto van zichzelf en zullen dit soort dingen dan ook niet snel weggooien. De werking van fotomarketing is heel simpel: op wat voor gelegenheid dan ook maakt u een foto van uw klant. Deze foto wordt direct uitgeprint als polariod en in een stickerframe geplakt. Op dat stickerframe kunt u alles kwijt wat u wilt: een afscheurstrip met kortingscode, een link naar uw website, een QR-code om de klant direct via mobiel naar de website te sturen. Alles waarvoor u de fotomarketing actie in wilt zetten.

Op deze manier genereert u extra traffic naar uw website en heeft uw klant er ook nog iets aan. Ze hebben ten eerste een leuke foto van zichzelf en dus een aandenken aan een leuk moment en daarnaast bijvoorbeeld een speciale korting die ze kunnen inzetten op uw website. Het bouwt een relatie op tussen de klant en uw merk en is daarnaast ook nog eens een hele leuke vorm van marketing. Photoflyer verzorgt alles wat u nodig heeft voor dit type fotomarketing, van de camera tot het stickerframe en zelfs een speciale draagtas aan toe. Een persoonlijke en effectieve manier van offline marketing, waarvan de resultaten heel goed meetbaar zijn!

Comments are closed.