Uitdagend personeelsfeest; lasergamen Amsterdam

Elk jaar weer kijkt het personeel er naar uit, het personeelsfeest. Er wordt veel van verwacht. Elk jaar weer moet de organisatie zijn best doen om een uitdagend en leuk personeelsfeest te organiseren. Vaak wordt er elk jaar meer verwacht en is het lastig aan die verwachtingen te voldoen.

Lasergamen Amsterdam

Wanneer uw bedrijf gelegen is in de buurt van Amsterdam, dan kunnen wij u voorzien van een heel goed advies. In Amsterdam bestaat er namelijk een hele gave lasergame baan. Bij lasergamen Amsterdam krijgt u een vest aan met hierop lichtgevende punten, met hieraan een laserpistool bevestigd. De groep wordt in tweeën gedeeld, ongeveer 10 tegen 10, maar 5 tegen 5 is ook goed mogelijk. Het ene team heeft groene lichtgevende punten en het andere team rode. De bedoeling is dan ook dat het ene team het andere team zoveel mogelijk schade aanbrengt door te schieten op de lichtgevende punten.

Dit alles vindt plaats in een donkere ruimte met allerlei obstakels en allerlei andere afleidende lichtgevende zaken. Ook worden er mooie effecten gecreëerd door middel van kunstmatige rook. Op deze manier wordt er een mysterieuze sfeer gecreëerd en zie je verscheidene gave visuele effecten.

Wanneer u ervoor kiest om te gaan lasergamen, zult u uw collega’s nooit teleurstellen. Ook al heb je al eens gelasergamed, het blijft altijd leuk. Doordat de lasergame in het donker plaats vindt en de teams opgedeeld zijn, ontstaat er spannende rivaliteit tussen de beide teams. Lasergamen zorgt voor een goede sfeer en er is genoeg stof om over na te praten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *