Uit eten in de omgeving van Oldenzaal?

Als je lekker uit eten wilt in de omgeving van Oldenzaal, mag je dit restaurant absoluut niet missen. Deze in Haaksbergen gevestigde Mexicaan is alweer jaren een begrip in dit gezellige plaatsje en trekt jaarlijks vele bezoekers uit Haaksbergen en omstreken. Een team van professionele koks en zeer enthousiaste medewerkers bezorgen u graag een heerlijke en ontspannend avond!

De Zuid-Amerikaanse keuken staat bekend om zijn uiteenlopende vlees –en visgerechten, afgewisseld met heerlijke verse groenten en lekkere kruiden. Ook als u uit eten wilt in de omgeving van Oldenzaal en u bent vegetarisch, bent u hier aan het juiste adres. Naast de uitgebreide vlees –en visgerechten, is er ook veel aandacht besteed aan de vegetarische kaart. Vanzelfsprekend is de kleine medemens onder ons ook van harte welkom! Er is speciaal voor kinderen een menu samengesteld, zodat ook zij heerlijk kunnen genieten van de Mexicaanse keuken. Als u uit eten wilt in de omgeving van Oldenzaal, organiseert dit restaurant voor u de avond van uw leven. Liever thuis eten? Er is ook een mogelijkheid tot bestellen en afhalen.

Wilt u direct uit eten in de omgeving van Oldenzaal? Reserveer dan nu via het formulier op onze website of bel gerust naar het restaurant!

Comments are closed.