Training om je buikvet te elimineren

Het beste wat je kunt doen is om het probleem van buikvet aan te pakken. Is training in combinatie met gezonde voeding. Een goeie trainingscombinatie is die daarvoor geschikt is, is cardio-en krachttraining. Hardlopen, fietsen, roeien en spinnen zijn goede voorbeelden van vet verbrandende vormen van cardio.

Aan de andere kant om optimaal resultaat te krijgen en de calorieën veelvuldig te verbranden, moet je ook aan krachttraining doen. Oefeningen waarmee je uitsluitend buikvet verliest is niet mogelijk. Aan de andere kant, het overall vet percentage zal ook omlaag gaan.

Wil jij buikvet verliezen dan zullen sit-ups niet bijzonder veel vet te verbranden rond de buik. Ongeacht hoe je beweegt kiest je lichaam zelf wanneer het begint om vet te verbranden en op welke plek dat zal zijn.

Dat heeft ook met je aanleg en genetica te maken. Wanneer sommige mensen bezig zijn om af te vallen of vet te verbranden zie je dat goed aan hun gezicht, omdat het smaller is geworden. Terwijl bij andere het vet rond de heupen of buik sneller verdwijnt.

Omdat het onmogelijk is om vetstofwisseling beheersen zodat het zich concentreert rond je buik en je het daar kwijtraakt.

Moet jij je hele lichaam gebruiken om buikvet kwijt te raken. Dit kan door een interval training, maar ook gewoon krachttraining. Denk dus niet alleen dat je het met een paar buikspieroefeningen redt.

Een andere valkuil is dat je drastisch het aantal calorieën omlaag brengt. Dit lijkt een goed idee, maar je lichaam denkt daar anders over. In de plaats dat je lichaam gelijk de vetreserves aanspreekt, maakt het eerst je spieren kleiner.

Daar is een simpele verklaring voor, je lichaam gaat zich instellen dat je minder calorieën krijgt en schakelt over op overlevingsmodus (als het echt extreem is). En zal efficiënter omgaan met het voedsel dat je krijgt, en dat kan wanneer jij in rust minder verbrandt en dat is mogelijk als jij minder spieren hebt.

Dus blijf normaal eten, of eet gezonder en doe een cardio training in combinatie met krachttraining wanneer jij je buikvet wilt verliezen, of überhaupt minder vet wilt.

Comments are closed.