Tradium voor het MKB

Bent u als MKB op zoek naar een softwareoplossing? Bij Keemink Design bent u dan aan het juiste adres. Keemink Design biedt u Tradium Business Software. Tradium is een ERP pakket geschikt voor het MKB. Met Tradium combineert u de voordelen van Windows, integratie met Microsoft Office , facturatie en logistiek in één softwareoplossing.

Waar staat Tradium voor?

Tradium is een compleet ERP pakket voor het MKB en staat voor veel voordelen. Zo staat het voor transactie en informatiesysteem, rapportages via SQL en VBA, direct inzicht in financiële cijfers, integratie en communicatie, aansluiting op de praktijk, uitgebreide functies en managementtools en kunt u maatwerk naar wens realiseren. Bij Keemink Design kunt u dit ERP pakket aanschaffen. Naast ERP software kunt u ook voor e-commerce toepassingen, systeem integratie en opleidingen en trainingen terecht bij Keemink Design. Keemink heeft al 25 jaar ervaring met het ontwerpen en realiseren van softwareoplossingen.

Meer informatie in de brochure

Wilt u meer weten over het ERP systeem van Keemink Design? Ga naar de site of neem vrijblijvend contact op. Op de site kunt u een uitgebreide brochure aanvragen. In de brochure vindt u 40 pagina’s met informatie over Tradium Business software. Keemink Design heeft voor u en uw bedrijf de ideale softwareoplossing.

Comments are closed.