Toffe stickers als promotie materiaal

Stel dat je als bedrijf zijnde een leuke nieuwe promotie wilt doen, maar je hebt nog niet zo’n goed idee hoe of wanneer je dit wilt doen. Enkele ideeën zouden bijvoorbeeld met stickers te maken kunnen hebben en je op weg kunnen helpen met een plan.
Zo zijn er namelijk enorm veel verschillende soorten stickers die je zou kunnen gebruiken om in te zetten als promotiemateriaal.. denk aan domingstickers, dit zijn stickers met een klein harslaagje die je dus heel goed op bijvoorbeeld sleutelhangers of buttons kunt plakken.. tegen beschadiging en dus hartstikke handig om in te zetten als promotiemateriaal!
Een domingsticker kan je namelijk plakken op bijvoorbeeld een button of een sleutelhanger en zodoende wordt zo’n sticker heel vaak gezien. Daarnaast oogt zo’n sticker ook erg kwalitatief en chique, het geeft een stukje extra kwaliteit als beeld mee.

Stickers, handig in gebruik
De bovengenoemde stickers zijn naast promotiemateriaal ook heel goed in te zetten als toepassing op bijvoorbeeld computerkasten, meubilair of op je telefoon! Deze stickers worden namelijk geplaatst door een goede plak laag, die het moeilijk maakt de sticker te verwijderen en dus goed ingezet kan worden op bijvoorbeeld een computerkast wanneer je je merk hierop wilt vermelden, een auto wanneer je een type aanduiding wilt aangeven of bijvoorbeeld op een machine, als een keuringssticker die de keuringsdatums aangeeft. Daarnaast zijn er natuurlijk nog enorm veel meer mogelijkheden die goed te gebruiken zijn om de sticker op te plakken. Het grote voordeel van bijvoorbeeld domingstickers gebruiken, is dat ze kwalitatief heel sterk zijn door de harslaag.. de onderliggende sticker (afbeelding) wordt zodoende goed beschermd en kan je dus in een hoge kwaliteit laten drukken voor de harslaag erop wordt gezet. De houdbaarheid van de afbeelding wordt zodoende ook nog eens verhoogd en verlengd. Super handig wanneer je zeker wilt zijn dat je sleutelhanger of logo op een auto lang moet meegaan!

Comments are closed.