Tips voor kopen van een e-sigaret

Overweeg je een e-sigaret te kopen? Dat is een hele goede zet, de e-sigaret als alternatief voor de tabak sigaret gebruiken geeft je heel veel voordelen waaronder gezondheidsvoordelen en ook financiële voordelen. Zoals je wellicht wel weet is de e-sigaret al een aantal jaren een trend, deze trend houd nog altijd stand en stijgt jaarlijks zelfs met drie procent. De stijging van de trend is te danken aan het groeiende aantal consumenten dat de voordelen van een e-sigaret steeds meer begint in te zien.

Gezondheidsvoordelen e-sigaret

Een e-sigaret is voor je gezondheid een hele voorruitgang ten opzichte van de tabak sigaret. Zo vindt bij een e-sigaret geen verbranding plaats waardoor er geen koolstof en stikstofmonoxide vrij komt. Deze twee stoffen zijn zeer schadelijk voor de aderen en het hart. Ook zit in de e-liquid van een e-sigaret geen teer die longkanker veroorzaakt.

Financiële voordelen e-sigaret

Het dampen van een e-sigaret is tachtig procent goedkoper dan het roken van een tabak sigaret. In deze tachtig procent zit alles wat je nodig hebt om op een prettige manier te kunnen dampen. Ook zit de aankoop van e-liquids en de e-sigaret verwerkt in deze berekening.

Wil je een e-sigaret kopen? Kom snel op onze website kijken.

Comments are closed.