Tips om het u gemakkelijker te maken

“Hoe krijg ik mijn tuin groener, zonder dat het me veel moeite kost'”, “Wat kan ik doen om meer geld te besparen op energie'”. Op deze en nog vele andere vragen krijgt u antwoord op de informatieavond over groene tuinen en energiebesparing. Deze avond wordt georganiseerd door gemeente Apeldoorn en verschillende deelnemende bedrijven op het gebied van energiebesparing. Een initiatief dat kosteloos is en u veel geld kan besparen.

Tips van een hovenier

Na twee korte introducties over deze onderwerpen kunt u uw vragen stellen aan onze experts. Bij twee tafels kunt u informatie krijgen over energiebesparing. Bij de ene over kleine, gemakkelijk uitvoerbare maatregelen die direct resultaat geven. Bij de ander over wat grotere maatregelen, zoals zonnepanelen, dubbel glas en isolatie. Ook is er een hoveniersbedrijf die u tips kan geven over uw tuin.

Foto’s meenemen

Om uw vraag te verhelderen adviseren wij u bijvoorbeeld foto’s mee te nemen. Dan kunnen de experts zich een goed beeld vormen van uw situatie en kunnen zij u direct praktische tips geven.

Een groene stad is een schone stad

Een groenere stad is een schonere stad. Planten verwijderen schadelijk fijnstof en gasvormige verontreiniging uit de lucht en verbeteren dus de luchtkwaliteit. Daarnaast helpen groene tuinen regenwater op te vangen waardoor ons riool minder wordt belast en wateroverlast wordt voorkomen. Energiebesparing is niet alleen goed voor het milieu maar levert u ook geld op. Kortom, als u de tips en adviezen van deze avond opvolgt, draagt u actief bij aan een groen en duurzaam Apeldoorn en bent u minder geld kwijt aan energie.

Comments are closed.