Tips bij het laten uitvoeren van een verbouwing

Wie gaat verbouwen wil dat de zaken goed geregeld zijn. Het gaat vaak om grote bedragen en natuurlijk wil je dat het aannemersbedrijf in jouw wensen kan voorzien. Ga daarom niet zomaar met een willekeurig bouw- of aannemersbedrijf in zee. Wij hebben in dit artikel enkele tips geformuleerd die je op weg helpen om de juiste keuze te maken bij het zoeken van een aannemersbedrijf.

Gebruik het internet

Vandaag de dag kan je via de computer alles opzoeken wat je maar wilt. Zo ook bouw- en aannemersbedrijven bij jou in de regio. Zoek via Google bijvoorbeeld op ‘Aannemersbedrijf Utrecht’ en je krijgt minimaal 10 bedrijvensites te zien waar je allerlei informatie van af kunt halen.

Let op referenties

Natuurlijk is de eerste indruk vaak belangrijk. Is de website correct en volledig, hebben ze een BouwGarant keurmerk en staan er enkele referenties en opgeleverde projecten op hun website? Referenties geven een prima indruk hoe een bouw- of aannemersbedrijf te werk gaat. Dit i.c.m. de foto’s van de opgeleverde projecten en het BouwGarant keurmerk weet je zeker dat je te maken hebt met een betrouwbaar aannemersbedrijf.

Voordelen BouwGarant keurmerk

Niet iedere aannemersbedrijf krijgt het BouwGarant keurmerk. Je moet als bedrijf voldoen aan strenge kwaliteitseisen en worden er kwaliteitscontroles uitgevoerd. Een bedrijf met een BouwGarant verzekerd u van:
• Juiste diploma’s & verzekeringen
• Uitgebreide klachtregeling
• Duidelijke afspraken
• Kwaliteitscontroles
• Aantoonbare ervaring
• Garantie
• Geschillencommissie
Wilt u meer informatie over het BouwGarant keurmerk en de voordelen daarvan? Kijk dan even op www.bouwgarant.nl. Wij wensen je alvast veel plezier met de verbouwing!

Comments are closed.