Tips bij een feest organiseren

Bij het organiseren van een feest komt heel wat kijken. Of het nu gaat om een bruiloft, vrijgezellenfeest, schoolfeest of een bedrijfsfeest, als organisator wil je dat alle gasten het naar hun zin hebben. In dit artikel gaan we jou enkele essentiële tips meegeven om van een feest een succes te maken!

De uitnodiging

Wanneer je een feest geeft zorg er dan voor dat je tijdig de uitnodiging verstuurt. Zet in de uitnodiging dat ze voor een bepaalde datum moeten laten weten of ze aanwezig zijn. Op deze manier heb je snel een inventarisatie hoeveel personen er komen. Dit is belangrijk voor het inkopen van de drankjes en hapjes.
Zorg er ook voor dat de uitnodiging een goed uitstraling krijgt. Een wit A4-tje met wat zwarte letters erop nodigt niet echt uit op te komen. Steek hier dus energie en tijd in.

Catering

Een goed feest heeft voldoende hapjes en drankjes zodat er voor iedereen iets is. Een dure catering inhuren is helemaal niet nodig. Inventariseer bij je vriendenkring wie wat kan maken en binnen no-time heb je verschillende mensen die samen het feest tot een succes willen maken. Kortom, maak andere mensen onderdeel van het feest!

Zorg voor goede muziek

Muziek is een onderdeel bij een feest waar vaak makkelijk over gedacht wordt. Toch is dit het belangrijkste bij een feest. Ga niet bezuinigen om het muziek want vanaf 300 euro kun je al een DJ huren. Dit zorgt voor een onvergetelijke sfeer, want een DJ zorgt ook voor verlichting en kan ieder gewenst plaatje voor je draaien.

Denk er wel om dat iedere DJ een eigen specialiteit heeft. Zo heb je bijvoorbeeld een bruiloft Dj en een complete Drive in Show voor de wat algemenere feesten en partijen.

Wij wensen jullie heel veel succes met het organiseren van een onvergetelijk feest!

Comments are closed.