Tip van de dag: glazen vouwwanden

Glazen vouwwanden zijn populairder dan ooit. Een glazen vouwwand zorgt voor ruimte, licht en woongenot in uw woning. De mogelijkheden zijn eindeloos en tevens is de het de ideale oplossing om uw terras, veranda of overkapping wind- en waterdicht te maken. Een vouwwand biedt veel voordelen: Het is in zijn geheel te openen, belemmert niet uw uitzicht en kan geïsoleerd en niet geïsoleerd geleverd worden.

De mogelijkheden

Vouwwanden zijn leverbaar met kozijnen van hout, aluminium of een combinatie hiervan. U kunt kiezen voor glazen vouwwanden waarvan de elementen samen te vouwen zijn naar links, rechts of beide kanten. Maar ook glazen schuifdeuren behoren tot de mogelijkheden. Veel systemen laten het toe om in één handomdraai vanuit uw woning naar uw terras, balkon of tuin te gaan en bovendien zorgen ze ook nog eens voor een optimale binnenklimaatbeheersing. Zo heeft u het zomers lekker koel en ’s winters lekker warm.

De voordelen van glazen vouwwanden

  • 4 seizoenen lang genieten van uw balkon, tuin of terras.
  • Een aanzienlijke besparing op energie- en onderhoudskosten.
  • Door de grote glasvlakken dringt het daglicht tot diep in het huis naar binnen.
  • Het buitengevoel komt binnen.
  • De optimale isolatie en de onderhoudsarme profielen zorgen voor een snelle terugverdientijd van de investering.
  • Waardestijging van de woning.
  • Het breidt de woonruimte uit. Een vouwwand van vijf meter breed kan samengevouwen worden naar vijftig cm

De schuifpui

Om licht en een ruimtelijk effect te creëren in de woning is een kunststof of aluminium schuifpui een uitstekende optie. Een schuifpui maakt een ruimte gevoelsmatig altijd groter. Voor donkere en kleinere kamers dus de perfecte oplossing. Daarnaast kan een schuifpui kan ook de verbinding maken tussen uw woonkamer en uw tuin.

Comments are closed.