Timmerbedrijf Enschede plaasts kozijnen

Mobley ’s timmerbedrijf Enschede kozijnen supervisor , Middletown , NY inwoner , Staff Sgt . Jacob Brouillard , een constructie supervisor voor de 760 Eng . Co , die momenteel noemt Queens , NY thuis , prees de prestaties van de 26 – jaar – oude troep en zijn vermogen om de klus te klaren timmerbedrijf Enschede.

” Hij geeft altijd 100 procent voor timmerbedrijf Enschede elke taak en hij is zeker een van de beste soldaten Ik heb de kans om te werken met ,” zei Brouillard . ” Alles wat hij doet , of het scoren van een 300 op zijn leger fysieke fitheid te testen of het voorbereiden van een site voor deconstructie , hij blinkt altijd alles. Hij werkt erg hard en is zonder enige twijfel , een van onze beste troepen . ”

Mobley zei dat zijn tijd in de gevechtstheater de timmerbedrijf Enschede moeite waard is geweest.

” Ik geniet van het werk en de inzet is een grote kans voor levenservaring geweest , er is niet te veel mensen die kunnen zeggen dat ze dit timmerbedrijf Enschede soort dingen gedaan , ” zei Mobley . ” De ervaring die is opgedaan met de banen plaatsen hier zal me helpen met mijn toekomstige doelen als uiteindelijk wil ik graag mijn eigen bouwbedrijf een dag uit te voeren . ”

“Ik had gewoon zin om iets te doen voor mijn land en het is een eer om naar uw land te dienen tijdens een tijd van oorlog en een deel van een timmerbedrijf Enschede dergelijke historische missie zijn”, voegde hij eraan toe .

Mobley en zijn collega- 760 troepen zijn ongeveer zes maanden in de gevechtstheater doorgebracht en zei dat zij van plan zijn op het maximaliseren van de weinige tijd die ze in Camp Leatherneck hebben verlaten om te zorgen voor hun deconstructie inspanningen blijven tastbare resultaten opleveren en om de timmerbedrijf Enschede eenheid die volgt na hen op te zetten voor succes .

Comments are closed.