Taxibedrijven Den Bosch

Taxi Service Den Bosch is een gespecialiseerd personenvervoerbedrijf dat operationeel is in Zuid Nederland vanuit de plaatsen Groningen, Assen, Emmen en Hoogeveen. Den Bosch / ‘s-Hertogenbosch. Vervoersveiligheid, service en vervoerscomfort zijn voor ons belangrijk. Om dit te kunnen garanderen werken wij met vakkundige, vriendelijke chauffeurs en een luxe en jong wagenpark.

 

TAXI DEN BOSCH

Ons wagenpark bestaat o.a. uit Mercedes de E-klasse en Viano maar ook Bmw zoals de 5 Serie, en is uitgerust met een navigatiesysteem en een geavanceerd taxi meter systeem wat is gekoppeld aan GPS, waardoor wij te alle tijde weten waar onze voertuigen zich bevinden.

Voor de zakelijke markt bieden wij hoog kwalitatief vervoer. Wij zorgen ervoor dat u en/of uw relaties veilig en op tijd op de door u gewenste plaats aanwezig zijn. Daarvoor beschikken wij over een moderne centrale, met geavanceerde planningssystemen,

die bemand worden door specialisten op dit gebied.
Wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen in de week bereikbaar.

Ook voor groepsvervoer kunt u bij Taxi Den Bosch terecht. Als u met een groep één of meerdere dagen erop uit wilt, vervoeren onze ervaren chauffeurs u zowel nationaal als internationaal op een veilige en comfortabele manier.

 

TAXIBEDRIJVEN DEN BOSCH

 

Taxi tarieven

Wat kost een taxi bij Dorenbos ?

Bij Taxi Dorenbos berekent de taximeter de ritprijs voor de taxi als volgt, deze bestaat uit het instaptarief (€ 2.65) plus een prijs per kilometer (€ 1.95) en een prijs per minuut dat de rit duurt (€ 0.32).

Mocht u in het bezit zijn van een voordeel pas zijn de prijzen als volgt: instaptarief (€ 2.45) plus een prijs per kilometer (€ 0.85) en een prijs per minuut dat de rit duurt (€ 0.30).

Wat kost een taxibus bij Dorenbos ?

Bij Taxi Den Bosch berekent de taximeter de ritprijs voor de bus als volgt, deze bestaat uit het instaptarief (€ 5.40) plus een prijs per kilometer (€ 2.45) en een prijs per minuut dat de rit duurt (€ 0.37).

 

Comments are closed.