Tas ontwerpen

Wil jij ook graag je eigen tas ontwerpen, maar kun je niet echt de geschikte tas voor jezelf vinden? Of is het een cadeautje voor je beste vriendin? Dan is een eigen tas ontwerpen heel erg leuk bij een website die wij laatst tegen zijn gekomen bij het online shoppen. Deze leren tas heeft een aantal vakjes waar je verschillende kaartjes in kunt doen. Ben je het design van je zelf ontwerpen tas zat, dan kun je de kaartjes verwisselen voor een ander design. Tevens kun je bij het tas ontwerpen kiezen uit verschillende kleuren leer. Wist je bijvoorbeeld dat de tassen in Amsterdam worden gemaakt? Dus het is eigenlijk een MADE in AMSTERDAM tas. Wie wil dat nou niet?

Tas ontwerpen

Je eigen tas ontwerpen die vervolgens in Amsterdam wordt gemaakt voor jou? En wil je dat deze tas wordt gemaakt van echt leder? De website waar jij je eigen tas kan ontwerpen heeft naast tassen ook hoezen voor de iPad en iPhone in dezelfde kleur leer. Wil je ook je eigen tas ontwerpen, dan raden wij aan om eens te kijken naar deze geweldige tassen. Want het is origineel, wordt gemaakt in Amsterdam en is ook nog eens handgemaakt van duurzaam leder. Het leer wordt zorgvuldig uitgezocht. De kaartjes in de tas zijn voor iedere gelegenheid om te wisselen.

Wil jij ook je eigen tas ontwerpen?

Ga dan snel naar de website, zodat jij kan zien uit welke kleuren en soorten jij kunt kiezen! Wil je meer weten over de tassen? Bel dan gerust, al je vragen over de tassen worden beantwoord.

Comments are closed.