Stukadoor voor u in enschede

Ze werd stukadoor Enschede genomineerd voor de award door Cardiff – based business mentor Janet Scicluna , die heeft gewerkt in hetzelfde gebied stukadoor Enschede voor meer dan 25 jaar .

Mevrouw Scicluna , zelf een eerdere Award Queen’s for stukadoor Enschede Enterprise Promotion ontvanger , zei : “Het is fantastisch om een ​​ander Zuid-Wales ontvanger van de Queen’s Award en Christine hebben echt verdienen te worden erkend voor haar onvermoeibare inzet bij het bevorderen stukadoor Enschede van vrouwelijk ondernemerschap . Als iemand die de uitdagingen van het runnen van een bedrijf begrijpt , Christine is attent en vriendelijk in haar benadering van praktische tips en begeleiding aan anderen . ”

Concrete Canvas heeft een Queen’s Award stukadoor Enschede for Enterprise gewonnen in Innovatie . De Pontypridd gevestigde bedrijf heeft de award ontvangen als erkenning voor zijn baanbrekend materiaal , Concrete Canvas , waardoor veel concrete installaties tot stand worden gebracht tot 10 keer sneller en met minder impact op het milieu dan het gebruik van traditionele methoden van betonbouw .

Directeur Will Crawford zei : “Het is een grote eer stukadoor Enschede om te worden erkend met zo’n prestigieuze prijs voor het harde werk en de toewijding die ons team in de ontwikkeling van het bedrijf en het materiaal zelf heeft gezet . Uitmuntendheid in innovatie is een belangrijke drijvende kracht achter onze snelle stukadoor Enschede expansie en succes in binnen-en buitenland . ”

Ongeveer 160 Queen’s Awards zijn bekend gemaakt dit jaar voor uitstekende business prestatie op het gebied van de internationale handel , stukadoor Enschede innovatie en duurzame ontwikkeling

Comments are closed.