Studio Ilse voor een fotoshoot van uw werknemers!

Als bedrijf wil je een professionele uitstraling naar buiten toe hebben. Dit kan door goede en heldere communicatie en een professionele website. Maar wil je echt een totaalplaatje creëren? Kies er dan voor om professionele foto’s van de medewerkers te laten maken en deze te publiceren. Op deze manier sluit je aan op een van de laatste trends op het gebied van bedrijfsvoering: transparantie. Want een klant ziet graag het gezicht achter de naam van uw onderneming. En door het maken van foto’s wordt dit gerealiseerd, een van deze manieren is door een fotoshoot in Apeldoorn door Studio Ilse!

Een foto die past bij uw verhaal

Iedere onderneming wil graag een bepaald verhaal naar buiten dragen. Door foto’s te hebben die aansluiten op  dit verhaal, en het versterken, treedt u op een professionele wijze naar buiten. Extra leuk voor uw medewerkers is dat ze de foto kunnen gebruiken voor hun LinkedInprofiel en er zo ook op privé basis van kunnen profiteren.

Meer weten over een fotoshoot?

Studio Ilse is een bedrijf wat onder andere fotoshoots organiseert voor bedrijven maar waar u ook terecht kan voor het ontwikkelen van een  huisstijl of andere communicatieproducties. Voor meer informatie bezoekt u de website van Studio Zakelijk!

Comments are closed.