Stedentrip Krakau

Ben je wel eens op stedentrip naar Krakau geweest? Dat weet je waarschijnlijk niet wat je mist! Krakau is een erg bijzondere stad in Polen en heeft ontzettend veel bezienswaardigheden voor zowel jong als oud. Een stedentrip naar Krakau is een van de mooiste tripjes die je kunt maken in Europa. Krakau heeft maar liefst 760.000 inwoners en is de op één na grootste stad van Polen. De stad is gelegen aan de Wisla, een rivier die dwars door Polen loopt.

Als je op stedentrip naar Krakau gaat, hoef je je niet voor te bereiden. Je laat je leiden door de prachtige cultuur en je hebt geen programma waar je je aan dient te houden. Er is genoeg te zien en te doen in de hoofdstad van het woiwodschap Klein-Polen. Er zijn veel bijzondere monumenten blijven staan ui de 17e eeuw, omdat Polen in die tijd Krakau als hoofdstad had. De meeste stedentripjes naar Krakau kunnen het hele jaar door geboekt worden, omdat het ook met lage temperatuur en bijzondere stad om te zien is.

Ben je benieuwd geworden naar Polen en wil je ook op stedentrip naar Krakau? Neem dan nu contact met ons op via de website of neem vast een kijkje op onze website.

Comments are closed.