station taxis

Taxi Den Bosch

Walburg Taxi Groningen is een jong en dynamisch taxibedrijf, gericht op service met een glimlach. Bij Taxi Den Bosch staan service en kwaliteit hoog in het vaandel. Of u nu zoekt naar een straattaxi, vliegveld vervoer, groepsvervoer of een zakelijke vervoerspartner, bij ons bent u aan het juiste adres.

Taxi Tarieven in Den Bosch

Straattaxi Den Bosch 

Een straattaxi in Den Bosch bestellen? Zoek dan niet verder! Of u nu naar het theater, een concert of naar de kroeg wilt, wij brengen u comfortabel naar de gewenste eindbestemming. Een bijkomend voordeel is dat wij voor de avonduren met een gereduceerd tarief werken. Zoekt u vervoer voor een grotere groep personen? Ook dat is geen probleem. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op voor de tarieven.

Vliegveld Taxi service

Walburg Taxi Groningen brengt u snel en comfortabel naar het gewenst vliegveld. Of het nu een vakantietripje is of een zakenreis, wij zorgen dat u op tijd op het vliegveld bent. Gezien onze taxi is voorzien van de meest actuele navigatiesoftware, uitgerust met TMC-filevermijding, rijden wij altijd de snelste en meest praktische route

Taxi naar Station Den Bosch

Service

Het grote voordeel van onze service is dat wij u snel en comfortabel naar uw eindbestemming brengen. Zo wordt u door Walburg Taxi Den Bosch altijd van voordeur tot voordeur gebracht. U hoeft zich dus geen zorgen te maken over hoge parkeerkosten, parkeerboetes of het vinden van een parkeerplaats. Deze zorgen nemen wij u geheel uit handen.

Gezien wij continue inspelen op de wensen van onze klanten bieden wij u een aantal comfortabele extra’s. Zo kunt u, indien het uw voorkeur geniet betalen met uw pinpas.  Betaalt u toch liever contant? Ook geen probleem. Daarnaast is onze taxi voorzien van verschillende USB poorten, hiermee kunt u bijvoorbeeld uw tablet of telefoon opladen. Onze zakelijke relaties kunnen indien gewenst, tijdens de rit, gebruik maken van onze gratis Wi-Fi. Zo kunt u bijvoorbeeld de laatste vluchtgegevens bekijken, of nog net even dat ene mailtje checken over de aankomende vergadering, het is allemaal mogelijk.

Ook in en rondom de Den Bosch verzorgt Taxi Den Bosch betrouwbaar personenvervoer. Vanaf de ‘s-Hertogenbosch rijden wij u naar Schiphol Airport en Eindhoven Airport of een andere gewenste bestemming in Nederland of Duitsland.

Met lage prijzen en goede service kunnen wij u, uw zakenrelaties of uw personeel naar de Den Bosch brengen, wisselen of ophalen met onze Taxi Den Bosch Service. We rijden de scheepbemanning bijvoorbeeld naar het ziekenhuis, de douane in Amsterdam Airport of naar de apotheek. Ook Schiphol, Den Bosch treinstation of de Grote Markt is een bekende bestemming. Voor de langere afstanden bieden we u lage, vaste tarieven aan.

Bedrijven kunnen ook desgewenst op maandelijkse factuurbasis van onze taxidiensten gebruik maken.

Gaat u naar het Vliegveld

Wij brengen u graag tot voor de ingang van de veerboot-terminal en halen u daar desgewenst ook weer op!

Voor vakantiegangers naar Vught bieden we bij een geboekte retour een extra scherp geprijsde vast bedrag aan.

Comments are closed.