Smartphone reparatie Roosendaal

Smartphone reparatie Roosendaal

Smartphone reparatie Roosendaal

Heeft u een smartphone met defecten en woont u in de regio Roosendaal? Neem dan is een kijkje op onze website. Hier vind u alle infomatie over elke reparatie van elk type smartphone. Wij zijn 100% gespecialiseerd in smartphone reparaties. Wij helpen dagelijks veel klanten met het vervangen van het beeldscherm, vervangen van de batterij of het vervangen van de aan en uit knoppen. Geen probleem is te groot voor ons.

Gratis uw telefoon laten repareren

Via uw inboedelverzekering is het mogelijk uw smartphone gratis te laten repareren. Als u goed verzekert bent en uw smartphone is in huis gevallen dan kunt u deze schade proberen te declareren. Is dit niet het geval is het u aan te raden uw pakket aan te passen zodat u in de toekomst wel goed verzekert bent. Als u inboedelverzekering de schade dekt kunt u de telefoonverzekering gedag zeggen.

Tablet reparatie Roosendaal

Wij repareren niet alleen smartphones maar houden ons ook dagelijks bezig met het herstellen van tablets. Zowel ipads als de tablets van Samsung. De meeste tablet reparaties die wij uitvoeren zijn de schermreparaties en het vervangen van de Wifi en aan en uit knoppen.

Contact met De Telefoon Reparatie Winkel

Wij zijn 7 dagen per week 12 uur per dag bereikbaar via de What’s app, e-mail, website of u kunt vrijblijvend bellen met onze klantenservice.

De Telefoon Reparatie Winkel
0648355003
info@detelefoonreparatiewinkel.nl

Comments are closed.