Simpliciteit gecombineerd met hoogwaardige stoffen

American Vintage, klinkt als een Amerikaanse modemerk, maar is opgericht door de fransman Mickaël Azoulay in 2005 die basic kleding opnieuw uitgevonden heeft. De collectie van American Vintage heeft een pure stijl en authentieke simpliciteit. De reden waarom deze Franse merk “American Vintage” heet komt door de inspiratie die is opgedaan uit de Amerikaanse mode waarbij Jeans worden gecombineerd met op en top vrouwelijke bovenkleding.

Simpliciteit in combinatie met hoogwaardige stoffen

Veel van de kleding van American Vintage is minimalistisch en beperkt zich vaak tot leuke kleding in verschillende kleuren met een perfecte pasvorm, maar met weinig patronen en printjes. Het succes van American Vintage is dan ook groot. De kleding bevindt zich echter wel in het duurder segment en dat is te rechtvaardigen door het gebruik van hoogwaardige stoffen en een betere pasvorm. American Vintage is voornamelijk gericht op studenten die uitdagend gekleed willen zijn en zich afzetten van een te professionele look. De kleding van American Vintage kan je dan ook jonge mode noemen. Het zit fijn, ziet er leuk uit, is makkelijk met van alles te combineren en heeft een perfecte pasvorm.

American Vintage online verkrijgbaar

American Vintage kleding is verkrijgbaar bij Sisera online en bij alle winkels van Sisera in Nederland en België. Kijk voor de laatste mode op de website en mode blog om up to date te blijven aangaande de laatste mode voor dames.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *