Shellac starterset

Vrouwen die shellac thuis bij zichzelf willen aanbrengen willen graag alle benodigdheden in huis hebben. Speciaal voor deze behoefte is er een Shellac starterset ontwikkeld waarbij je direct alle benodigdheden in een pakket kunt bestellen.

Wat zit er in een shellac starterset?

Wanneer je een shellac starterset wilt aanschaffen wil je natuurlijk vooraf weten wat er allemaal in een starterset zit. Bij nagelproducten.nl heb je de keus uit verschillende soorten pakketten. De meeste pakketten zijn voorzien van een basecoat, een topcoat, verschillende kleuren, een primer, een cleanser en een remover. In enkele pakketten is ook een UV-lamp of een LED-lamp inbegrepen. Verder is het ene pakket luxer dan een ander pakket, maar dat is ook af te leiden in de prijs die je ervoor betaald.  Zo heeft het ene pakket meerdere kleuren dan de ander en heeft het andere pakket weer grotere verpakkingen. Het is voor iedere vrouw persoonlijk waar haar voorkeur naar uitgaat en daarom zijn er meerdere opties.

Voordelen

Met behulp van een shellac starterset haalt je alles wat je nodig hebt in direct in huis. Je mist daardoor niets en je weet direct wat je allemaal nodig hebt voor de perfecte shellac nagels. Wanneer je bestelling is geleverd kun je direct aan de slag met de door jou gekochte starterset. Nog een voordeel van het aanschaffen van een starterset is dat wanneer je een bepaald product op is, je  het product direct opnieuw kunt bestellen ter aanvulling van je pakket.

Comments are closed.