SexyLingerie.nl opent nieuwe webshop met ruim 4000 Lingerie Setjes

Persbericht | Veendam | 12 September 2013

Lancering nieuwe webshop sexylingerie.nl

sexylingerie

Met de lancering van de webshop sexylingerie.nl is het online aanbod van sexy kleding en lingerie verder uitgebreid. De webshop is een nieuw concept van EDC internet welke zich al jaren in online erotica en kleding specialiseert. Met sexylingerie.nl profileren zij zich nog sterker op de online fashion markt.

Gemaakt om te verleiden

Het ruime aanbod van sexylingerie.nl is met meer dan 4000 online artikelen zeker divers te noemen. Van spannende kostuums tot uitdagende jurkjes, en natuurlijk alles om daaronder te dragen, sexylingerie.nl heeft zeker de outfits om ieder moment spannend te maken.

Altijd passend

Voor iedere vrouw die gek is op fashion en zich graag sexy kleedt heeft sexylingerie.nl de juiste pasvorm. De webshop heeft een ruime collectie voor vrouwen met de maten small tot en met large, maar zeker zo verleidelijk is de grote maten collectie. In de grote maten collectie is er naast lingerie ook romantische babydolls, sexy jurkjes en spannende lakkleding te vinden.

Nieuw concept, vertrouwde service

Sexylingerie.nl mag dan op zichzelf een nieuwe jonge webshop zijn, de shop heeft achter de schermen jarenlange ervaring op het gebied van online fashion. De webshop wordt gedraaid door EDC groep waardoor een goede klantenservice gegarandeerd is en je prettig online kunt shoppen. Zo worden bestellingen snel en discreet verzonden en voor 17:00 besteld is de volgende dag in huis. Benieuwd wanneer je pakketje binnenkomt? Track and trace informatie wordt gegeven.

Naast het verleidelijk aanbod en de goede service zijn de lage prijzen van sexylingerie.nl zeker aantrekkelijk: Door het groot inkopen kan veel kleding en lingerie voordelig geprijsd worden aangeboden. En wil je eerst je aankopen zien voordat je betaalt? Dan is achteraf betalen door middel van een acceptgiro ook mogelijk. Dit alles maakt van sexylingerie.nl een webshop waar het comfortabel shoppen is.

Comments are closed.