Seminar: Succesvol in Nederland

Op 19 oktober a.s. wordt in Woudenberg het seminar ‘Succesvol in Nederland’ gehouden. Dit is een samenwerking van Stichting Polonus en VPNO en wordt volledig ondersteund door de Ambassade van de Republiek Polen. De initiatiefnemers willen ambitieuze Polen en Nederlanders de mogelijkheid bieden voor het opdoen van nieuwe inzichten en kennis in een stimulerende interactieve omgeving, en de gelegenheid bieden voor het maken van nieuwe contacten.

Tijdens dit seminar zullen 2 prominente sprekers hun expertise met ons delen. Tonny Loorbach neemt ons mee naar de wereld van Internet Marketing. Hij zal de nieuwste inzichten over de belangrijkste facetten van een succesvolle website aangeven. Jacek Walkiewicz zal ingaan op persoonlijke kwaliteiten en mentale aspecten die ons helpen onze doelen te bereiken.

  • Ben jij een ondernemer die op zoek is naar de nieuwste methodes om de omzet van je bedrijf te verhogen? Of wil je meer klanten bereiken of weet je niet hoe je internetmarketing kan toepassen in jouw business?
  • Wil je weten hoe je je persoonlijke kwaliteiten verder kan ontwikkelen en professioneel inzetten?
  • Of heb je wellicht een geniaal idee maar weet je niet hoe je dit kunt uitvoeren?

Dan is dit seminar echt iets voor jou. Mis deze gelegenheid niet om prominente sprekers te ontmoeten en met andere ondernemers van gedachten te wisselen !

De toegangskaarten kosten slechts € 37,50.

Wil je meer weten? Of ben je geïnteresseerd in sponsormogelijkheden? Neem gerust contact met ons op:
pr@polonus.nl  of   info@vpno.nl

Comments are closed.