Het seizoen voor outdoor lasergamen komt er aan

De komende tijd zullen we nog redelijk wat regenbuien en zelfs sneeuwbuien kunnen krijgen, maar nog een paar maanden en het weer zal weer wat aangenamer worden en dat betekend dat het weer mogelijk wordt om buiten te gaan lasergamen. Outdoor lasergames zijn spannend, zeer actief en buitengewoon vermakelijk. Verzamel dus alvast een groep fanatiekelingen bij elkaar om vroeg dit jaar al weer te beginnen met buiten lasergamen.

Met wie outdoor lasergamen?

Outdoor lasergames zijn leuk met een groep fanatieke mensen. Dat kunnen je vrienden zijn, het kan je collega’s zijn, of met je familie. In ieder geval wordt lasergame een groot succes als je het gaat doen met fanatieke vrienden die het niet erg vinden om vies te worden. De leeftijd maakt niet veel uit. Je kan gaan lasergamen met een groep jongeren van 12 jaar of als bedrijfsuitje met een groep waarbij de leeftijd royaal over de 30 is. Zolang de deelnemers er zin in hebben is plezier gegarandeerd!

Waarom buiten lasergames spelen?

Buiten lasergamen is namelijk toch wel anders dan binnen lasergamen. Als je het buiten gaat doen wordt het vaak in het donker gehouden. Als het schemerig wordt zal je de laserstralen door de lucht zien flitsen. Het oppervlak is vaak iets groter waardoor je meer rent, maar ook over de grond heen kruipt. Door het buiten in plaats van binnen te doen zal het een stuk spannender en echter aanvoelen dan binnen lasergamen, en dat maakt het spel nog leuker!

Gotcha Outdoor Lasergames organiseert lasergames in verschillende bossen door heel Nederland. Deelnemers moeten minimaal 8 jaar oud zijn en 13 jaar voor kinderfeestje en dat betekend dat het uitermate geschikt is om er een kinderfeestje van te maken voor jongens. In Stadskanaal is er de mogelijkheid om laser game by night te doen op een verlicht speelveld.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *