Schoonmaakbedrijf Enschede maakt alles schoon

Schoonmaakbedrijf in Enschede ? Medewerkers die zijn Schoonmaakbedrijf Enschede tewerkgesteld in 3 zijn opgericht in 1947 door Heinz Kuhnert in Kiel en begon met slechts één werknemer, vandaag ongeveer 2000. Generatie geleid.

Onze diensten omvatten alle diensten en diensten naast de klassiek gebouw schoonmaak en aan het gebouw, zowel voor bedrijven en particuliere huishoudens.

Met de meest moderne machines en apparatuur, alsmede onze gekwalificeerde medewerkers bieden wij een constant Schoonmaakbedrijf Enschede hoge kwaliteit met de hoogste normen van bescherming van het milieu en ontwikkeling.

Begonnen met het klassieke veld van glas reinigen die wij hebben ontwikkeld in de afgelopen decennia een van de grootste schoonmaak vennootschappen en werkgever in Sleeswijk-Holstein.

In 2006 we hebben ons voor kwaliteitsmanagement volgens DIN EN ISO 9001 en hierbij onmiddellijk vergezeld van gecertificeerd Schoonmaakbedrijf Enschede volgens DIN EN ISO 14001 voor milieubeheer. Daarnaast hebben wij een toezegging door middel van actief lidmaatschap in de kwaliteit diensten opnieuw en opnieuw, bouwen kwaliteit kunnen combineren de bescherming van het milieu en de economie in termen van productiviteit, gebruik van middelen en infrastructuur.

Naast de inzet voor de versterking van het Schoonmaakbedrijf Enschede vertrouwen van onze klanten door middel van een samenwerkingsverband, onze medewerkers zijn als een familiebedrijf vooral dicht bij het hart–met instellingen, zoals de Working Group, bieden wij de gezondheid van de Schoonmaakbedrijf Enschede werknemers of het beheer van de operationele integratie contact rond het onderwerp van de gezondheid.

Dit basisidee, een goede opleiding, Schoonmaakbedrijf Enschede versterking van de tevredenheid, evenals de gewenste flexibiliteit van onze medewerkers zijn in het belang van de ondernemingsraad en de Raad van bestuur en bevestigen ons in de markt voor Schoonmaakbedrijf Enschede maakt alles schoon al meer dan 60 jaar.

Comments are closed.