Scheiden en dan verder

Scheiden en dan? U heeft eindelijk alles ingevuld en geregeld, alle papieren, alle handtekeningen, alles om de scheiding in gang te zetten. Maar de grote vraag nadat u uw scheiding heeft aangevraagd is natuurlijk: en wat nu? Hoe gaat het verder? Wellicht maakt u zich wel heel erg zorgen om alles wat er besproken en geregeld moet worden. Het is immers niet niks. In deze tekst hoop ik u een beetje een beeld te geven van wat er allemaal gedaan kan en moet worden tijdens uw scheiding. Maar ook wat er allemaal voor ú gedaan kan worden en door wie.

Scheiden en dan verder

Als u bent begonnen aan een scheiding kan het nog weleens zijn dat u nog niet precies weet waar u aan begonnen bent. En dat is heel normaal, de meeste mensen weten dit nog niet helemaal. Maar u moet er toch achter zien te komen om ervoor te zorgen dat uw scheiding niet uit de hand loopt. Ik ken meerdere voorbeelden waarbij mensen die gingen scheiden hun scheiding lieten escaleren doordat ze te weinig wisten over wat ze moesten doen. Bijvoorbeeld over het maken van afspraken en die verwerken in echtscheidingsconvenant, of over een ouderschapsplan. Daarom kunt u wellicht beter iemand bij de scheiding betrekken die weet hoe alles werkt en u kan begeleiden.

Scheiden en dan hulp inschakelen

Als het u wel een prettig idee lijkt om hulp te ontvangen bij uw scheiding tegen een redelijke prijs raad ik u aan eens te klikken op de links in deze tekst. Hiermee kunt u namelijk gemakkelijk contact op nemen met een persoon die u kan helpen zoals een bemiddelaar. Daarnaast heeft u de mogelijkheid meer informatie op te vragen en wellicht vragen te stellen. Als u uw scheiding heeft aangevraagd is het eigenlijk vooral belangrijk om voorbereid te zijn en iemand achter de hand te hebben om in te grijpen als het mis gaat. Zo kunt u met een gerust hard door met uw echtscheiding!

scheiden en dan

Comments are closed.